CineFòrum "Les Malalties Minoritàries, una mirada a través del Cinema" d'ocubre 2021 / ONLINE


Jornada CineFòrum "Les Malalties Minoritàries, una mirada a través del Cinema" 2021 / ONLINE

Activitat en tràmit d’acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud

Els dijous 14, 21 i 28 d’octubre de 2021 us convidem a participar en els debats de bioètica corresponents al CineFòrum “Les Malalties Minoritàries, una mirada a través del cinema”.

CineFòrum, debats d’ètica és un cicle de 3 debats durant 3 setmanes, que tindran lloc els dijous a la tarda. És obert a tots els públics, i especialment adreçat als professionals de la salut i a les famílies que viuen de prop la realitat de les malalties minoritàries i prevalents.

Per participar activament en la consideració de les implicacions ètiques de cada film, es recomana visualitzar-lo prèviament.
En cas de no disposar de les pel·lícules en format físic o digital, en el programa es faciliten els enllaços en què es troben disponibles (cal tenir en compte que algunes plataformes són gratuïtes i d'altres són de pagament).

El projecte neix el febrer de 2020 sota el guiatge de la Filmoteca de Catalunya, amb l'objectiu de crear un espai de reflexió entorn dels dilemes ètics que es presenten en l'abordatge de les malalties minoritàries, i de conscienciar la societat, els representants de pacients, i els professionals clínics i de la recerca, de la importància del paper de la bioètica en la presa de decisions mèdiques i socials.

COM PARTICIPAR

Aquells participants que no requereixin certificat, es pot accedir de forma independent a les tres sessions a través dels enllaços de la plataforma zoom, sense necessitat d’inscripció prèvia.

Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.

Per obtenir l’acreditació és imprescindible inscriure’s prèviament i a assistir a les tres sessions que componen aquest cicle de CineFòrum de forma presencial o a través de la plataforma Zoom (6 hores de formació).

L’organització posarà a disposició dels professionals susceptibles d’obtenir l’acreditació els mitjans necessaris en tots dos formats per a validar l’assistència.

En cas de dubtes o consultes, escriu-nos a plataformamm@gencat.cat

 

 

¿On? Sala d’actes - Centre Corporatiu del ICS
(Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona) 
¿Quan? dijous 14, 21 i 28 d’octubre de 18h30 a 20h30 

 


Actividad en trámite de acreditación por el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries y la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud 

Los jueves 14, 21 y 28 de octubre de 2021 te invitamos a participar en los debates de bioética correspondientes al CineFórum “Las Enfermedades Minoritarias, una mirada a través del cine”.

CineFórum, debates de ética es ciclo de 3 debates en 3 semanas, que tendrán lugar los jueves por la tarde. Está abierto a todos los públicos, y especialmente dirigido a los profesionales de la Salud y a las familias que viven de cerca la realidad de las enfermedades minoritarias y convencionales. 

Para participar activamente en la consideración de las implicaciones éticas de cada film, es aconsejable visualizarlo previamente.

En el caso de no disponer de las películas en formato físico o digital, en el programa se facilitan los enlaces en los que se encuentran disponibles (cabe tener en cuenta que algunas de estas plataformas son gratuitas y otras de son pago). 

El proyecto nace en Febrero de 2020 de la mano de la Filmoteca de Catalunya, con el objetivo de crear un espacio de reflexión en torno a los dilemas éticos que se presentan en el abordaje de las enfermedades minoritarias, y de concienciar a la sociedad, los representantes de pacientes, y los profesionales clínicos y de la investigación, de la importancia del papel del papel de la bioética en la toma de decisiones médicas y sociales.

CÓMO PARTICIPAR

Aquellos participantes que no precisen de certificado, se puede acceder de forma independiente a las tres sesiones a través de los enlaces de la plataforma zoom, sin necesidad de inscripción previa.

Actividad pendiente de acreditación por el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries y la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.

Para obtener la acreditación es imprescindible inscribirse previamente y asistir a las tres sesiones que componen este ciclo de CineFórum de forma presencial o a través de la plataforma Zoom (6 horas de formación).

La organización pondrá a disposición de los profesionales susceptibles de obtener la acreditación los medios necesarios en ambos formatos, para validar la asistencia.

En caso de dudas o consultas, escríbenos a plataformamm@gencat.cat

 

¿Dónde? Sala d’actes - Centre Corporatiu del ICS
(Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona)
¿Cuándo? Jueves 14, 21 y 28 de octubre de 18h30 a 20h30

I

 
 

Taula debat de la pel·lícula "YO SOY SAM - I AM SAM"          
   
 
    

   
         
Taula debat de la pel·lícula "ESPECIALES - HORS NORMES"

 
 
     
           

 
   


         
Taula debat de la pel·lícula "LAS LLAVES DE CASA - LE CHIAVI DI CASA"

         
                             
  
   

         

  
Website Security Test