Jornada dedicada a les Malalties Renals Hereditàries 2017


En motiu del Dia Mundial del Ronyó, ens plau convidar-vos a la jornada dedicada a MALALTIES RENALS HEREDITÀRIES, que tindrà lloc el dilluns dia 20 de març, a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de 10:30 a 18:00 hores.

A la primera part de la jornada es farà un abordatge de temes comuns en cadascuna de les patologies renals hereditàries que en formen part, els medicaments orfes i l’accés a aquests, el diagnòstic, així com la investigació bàsica i clínica i l’important paper de la gestora de cas. La segona part de la jornada, de 15:30 a 18:00 h, es dividirà en quatre taules multidiciplinars paral·leles de les diferents malalties renals hereditàries.

Aquesta jornada té per objectiu crear un espai comú entre els diferents professionals de la salut i pacients de diferents patologies renals hereditàries on analitzar les necessitats, projectes de recerca i abordatge en aquestes malalties conjuntament amb els afectats i les seves famílies, esperant que fruit d’aquesta jornada amb interacció entre professionals i pacients poder continuar millorant l’atenció, i la qualitat de vida de les persones que viuen amb aquest conjunt de patologies.

Podeu fer la vostra inscripció gratuïta online mitjançant el següent enllaç. En el cas que necessiteu intèrpret en llengua de signes o subtitulació de textos, si us plau, feu-ho saber al confirmar l’assistència.

 

 

  Com Arribar

 


Agraint la teva assistència,

PLATAFORMA MALALTIES MINORITÀRIES

 

DESCARREGA EL PROGRAMA AQUÍ

 

 


 

 

 

Website Security Test