Jornada Fibrosis Pulmonar Idiopàtica

El dijous dia 22 de setembre tindrà lloc una jornada dedicada a la Fibrosis Pulmonar Idiopàtica a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de 16 a 17:30 hores per a professionals i de 18 a 20 hores oberta a professionals i pacients. 

Aquesta jornada té per objectiu revisar qüestions pràctiques sobre el diagnòstic precoç, el paper actual de la criobiòpsia, les avantatges del TCAR en el seguiment de la FPI, així com en la segona part oberta a tothom on s’abordarà l’actualitat del tractament. En aquesta segona part, es comptarà amb una taula multidisciplinar on es parlara dels reptes amb l'abordatge d'aquesta malaltia. Esperant que fruit d’aquesta jornada amb interacció entre professionals i pacients poder continuar millorant l’atenció, i la qualitat de vida de les persones que viuen amb aquesta malaltia minoritària.

Destacar que tots els assistents a la jornada rebran el llibre escrit per Andreu Clapés, afectat per FPI “Vivències d’un malalt pulmonar”. Podeu fer la vostra inscripció és gratuïta online mitjançant el següent enllaç. En el cas que necessiteu intèrpret en llengua de signes o subtitulació de textos, si us plau, feu-ho saber al confirmar l’assistència.

 

 

  Com Arribar

 

 

Agraint la teva assistència,
PLATAFORMA MALALTIES MINORITÀRIES

 

DESCARREGA EL PROGRAMA AQUÍ

 

 

 Organitza:

                  


Col.laboració:

       


 

   
               

 

Patrocina: 

       

 

 

 

Website Security Test