Assessorament


DESENVOLUPAMENT DE POLÍTIQUES PÚBLIQUES:

A nivell EuropeuComissió europea: EUROPLAN (European Project for Rare Diseases National Plans Development). Programme of community Action in the field of Public Health 2003-2008): participació institucional en el projecte.

 Agència Europea de Medicaments (EMA, Londres) Comitè de Medicaments Orfes: prestació d’assessorament científic a través del director general.


 Comissió europea: Rare diseases Task Force: prestació d’assessorament científic a través del director general.
A nivell Estatal


 Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad: prestació d’assessorament científic en l’àrea d’avaluació del valor terapèutic intrínsec i cost-efectivitat de les noves especialitats farmacèutiques a l’objecte del seu finançament a càrrec del Sistema Nacional de Salud.

 Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios: prestació d’assessorament científic en l’àmbit dels medicaments orfes.A nivell Autonòmic


 Departament de Salut - Servei Català de la Salut: prestació d’assessorament i tasques concretes realitzades a través de la Comissió Assessora de Malalties Minoritàries (CAMM) i la Comissió d'Accés a Teràpies Complexes (CATFAC)

 La Marató de TV3 2009 Malalties Minoritàries; Grup d'Experts

 Institut d'Estudis de la Salut: conveni signat entre la Fundació Doctor Robert, la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut d’Estudis de la Salut per a la realització d’activitats de formació continuada en ciències de la salut i de la vida.Website Security Test